Casals de Vacances

CARAMUNT   és una empresa dedicada a la gestió i direcció  de casals d’estiu i de vacances, La qualitat i professionalitat dels nostres serveis es basen en el compromís i la formació continuada del nostre equip tècnic, que està avalat amb més de 18 anys d’experiència en activitats dirigides a infants i joves. Anualment realitzem casals a diferents comarques de Lleida.

Arriba l’estiu, Nadal, Setmana Santa , des de CARAMUNT, un cop més, volem que els nens i nenes gaudeixin de la millor forma les seves vacances escolars. Les nostres activitats ofereixen la possibilitat d’esbargir-se i aprendre mitjançant la diversió, la descoberta, l’ expressió artística, activitat molt important per a l’evolució educativa i el creixement formatiu. Oferim la possibilitat que els nens i nenes, en el transcurs de les seves vacances , gaudeixin d’activitats de lleure i d’activitats lúdiques mitjançant unes propostes emmarcades en un entorn natural i envoltats d’antics i nous amics. Pretenem proporcionar als nens/es l’esbarjo, l’educació, la cultura i altres continguts.

casal de vacacionesHem treballat a fons per a la millora de les activitats i la nostra organització, per tal de perfeccionar sempre les nostres propostes.

Els casals de vacances són una suma de factors molt importants. La comunicació entre pares, mares, director de casal, monitors/es i alumnes ens permet millorar dia a dia i ens ajuda a construir un Casal educatiu, segur, divertit i sorprenent a la mida dels seus protagonistes, els nens i les nenes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba