Temps en el lleure

FORMACIÓ DE MONITORS I DIRECTORS DE TEMPS EN EL LLEURE

Cursos homologats per el Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb col·laboració de l’escola EFA  (ACELLEC)

Quest cursos els podem realitzar intensius en temps de vacances o be amb dies esporàdics.

Tenim més cursos relacionats amb el mon del lleure, de Joventut, associacionisme,  per més informació sol·liciteu catàleg.

 

CASALS DE VACANCES

CARAMUNT   és una empresa dedicada a la gestió i direcció  de casals d’estiu i de vacances, La qualitat i professionalitat dels nostres serveis es basen en el compromís i la formació continuada del nostre equip tècnic, que està avalat amb més de 18 anys d’experiència en activitats dirigides a infants i joves. Anualment realitzem casals a diferents comarques de Lleida.

Arriba l’estiu, Nadal, Setmana Santa , des de CARAMUNT, un cop més, volem que els nens i nenes gaudeixin de la millor forma les seves vacances escolars. Les nostres activitats ofereixen la possibilitat d’esbargir-se i aprendre mitjançant la diversió, la descoberta, l’ expressió artística, activitat molt important per a l’evolució educativa i el creixement formatiu. Oferim la possibilitat que els nens i nenes, en el transcurs de les seves vacances , gaudeixin d’activitats de lleure i d’activitats lúdiques mitjançant unes propostes emmarcades en un entorn natural i envoltats d’antics i nous amics. Pretenem proporcionar als nens/es l’esbarjo, l’educació, la cultura i altres continguts.

Hem treballat a fons per a la millora de les activitats i la nostra organització, per tal de perfeccionar sempre les nostres propostes.

Els casals de vacances són una suma de factors molt importants. La comunicació entre pares, mares, director de casal, monitors/es i alumnes ens permet millorar dia a dia i ens ajuda a construir un Casal educatiu, segur, divertit i sorprenent a la mida dels seus protagonistes, els nens i les nenes.

 

DIES DE LLIURE DISPOSICIÓ

Realitzem tallers per aquest dies puntuals quan es festiu al vostre col·legi combinant les arts plàstiques i els jocs, treballant diferents temàtiques depenent de les dates (Nadal, primavera, hivern…)

 

MATINS I TARDES DE JUNY

Al final del curs escolar que tenim el horari intensiu de matí a be als primers dies de Setembre abans de començar el curs donem el servei per cobrir aquests horaris amb activitats i tallers adaptats als grups i edats.

Volver arriba