Extraescolars

La nostra finalitat és fer de l’horari extraescolar un espai útil per al desenvolupament de l’alumne des d’un punt de vista més pràctic, dinàmic i engrescador.

La pròpia experiència i l’ajuda de mestres i professionals ens ha modelat una metodologia que fa que l’alumne, amb un treball individual o bé col·lectiu, millori la psicomotricitat fina, l’organització, coneixement dels diferents materials, tècniques d’aprenentatge, la coordinació visual-motora…

LES NOSTRES ACTIVITATS.

TREBALLS MANUALS.

Combinant materials i tècniques cada alumne realitza un treball tot experimentant les seves possibilitats, creativitat,…

Es treballa amb pastes de modelar, fustes, goma espuma, pintures..  i amb tots els estris específics de cada disciplina.

DIBUIX I PINTURA.

Aprenem a dibuixar (proporcions, perspectiva, llum…) i  treballem tècniques pictòriques (carbonet, aquarel·la, pastís, tinta xinesa, ceres…).

ARTS PLÀSTIQUES.

Combinació de Treballs Manuals i Dibuix i Pintura.

CÒCTEL INFANTIL.

Activitat preparada per els més petits de l’escola.

És una barreja d’arts plàstiques, danses i cançons, jocs, conta contes…

FILS I DRAPS.

Coneixem els materials i les eines de la costura.

Fem treballs individuals realitzats amb teles, botons, cintes…

SCRAPBOOK.

Realitzar diferents projectes per decorar  llibretes, diaris, àlbums de fotos, postals, targetes de nadal, invitacions d’aniversaris, amb els materials i les tècniques de les arts plàstiques: papers amb dissenys, adhesius, botons, teles, washi tapes, troqueladors, segells i estampacions, decoupage…

INFOMECA.

INFO: Reforçar i/o ampliar els coneixements de l’entorn de Windows, Internet, programes de disseny i fotografia,  processadors de textos,  presentacions de diapositives.

MECA: aprendre mecanografia i les demés funcions que té el teclat.

*Per realitzar aquesta activitat es necessari l’ús de l’aula d’informàtica del centre.

PETITS XEFS.

Per apropar als nens i nenes a la cuina proposem de fer-nos el berenar.

Amb fruites, batuts, entrepans, pastissos, galetes, sucs naturals, creps,…

Anem descobrint els diferents aliments i la seva transformació. Treballem els hàbits d’higiene i els diferents estris de la cuina.

Volver arriba